Geupload bestand

Netwerk

Netwerk

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om een goed netwerk te bouwen en te onderhouden. Enerzijds heb je soms partners nodig om een klus te klaren, anderzijds wil je wel eens sparren met een gelijk- of juist anders gestemden. Om nét even dat andere perspectief te vinden. Of misschien om een luisterend oor te bieden aan een andere ondernemer die daar op dat moment behoefte aan heeft. Je weet immers wat ze zeggen: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Dat is duidelijk merkbaar in Deventer.

Hieronder een greep uit de verschillende ondernemersnetwerken, businessclubs en andere platformen waar Deventenaren elkaar ontmoeten. Sluit je aan en bouw via één van deze netwerken een band op met mensen die je op zakelijk gebied verder helpen. Of deel met elkaar 'gewoon' je interesses, belevingen en bevindingen.

Fotocredits: Het Kantoor

…in de Spotlight!

DEV&TER Jong

Casper Westerveld is als Young Professional voor zijn werk naar Deventer verhuisd: "Ik heb mij aangesloten bij het netwerk DEV&TER Jong om in deze - voor mij compleet nieuwe - stad een sociaal netwerk op te bouwen. Tegelijkertijd vind ik het erg leuk om op deze manier als één van de eersten op de hoogte te zijn van wat er allemaal speelt in Deventer."