Geupload bestand

Ondersteuning

Ondersteuning

Ben je van plan om je onderneming te starten of je bedrijf te verhuizen naar Deventer? Dan kan het zijn dat je vergunningen nodig hebt of in aanmerking komt voor wellicht één of meerdere subsidies. Goede ondersteuning daarbij helpt je snel verder, zodat jij je vooral kunt richten op waar je goed in bent: ondernemen!

De gemeente Deventer begrijpt dit als geen ander. Ter ondersteuning van het relatiebeheer met het bestaande bedrijfsleven en om de vestiging van nieuwe bedrijvigheid te vergemakkelijken hebben zij daarom een bedrijvenloket gecreëerd, bestaande uit drie accountmanagers. Zij helpen je graag verder. Ook het GROS, de Provincie Overijssel en het Ondernemershuis Deventer staan voor je klaar met advies op maat.

…in de Spotlight!

Accountmanagement

Marthijn Koorenhof is één van de drie accountmanagers, die de gemeente Deventer rijk is. "Ondernemers helpen bij het verwezenlijken van hun wensen geeft mij telkens nieuwe energie. Elke dag is anders en dát is juist zo leuk. Het ontmoeten van nieuwe mensen en het onderhouden van bestaande relaties maakt mijn werk interessant. Starten in de binnenstad? Ik help je graag verder.”