Geupload bestand

Starten

Starten

Als starter zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden, maar gelukkig sta je er niet alleen voor in Deventer. Zo zijn er verschillende netwerkgroepen en organisaties die je op weg helpen. Bijvoorbeeld eentje met retail ondernemers bij wie je kunt overleggen over het beginnen van een winkel. Of maak een afspraak bij het Ondernemershuis en vraag andere ondernemers het hemd van het lijf over de opstart van jouw onderneming.

Voor bedrijven is er in Deventer ook voldoende ruimte beschikbaar om te starten én te groeien. Bekijk de verschillende bedrijventerreinen om te ontdekken waar jouw bedrijf het beste tot zijn recht komt en, ook niet onbelangrijk, waar nog plek is.

…in de Spotlight!

Miss Bettie

Al lange tijd liep Femke Janizing rond met het idee, om een kledingwinkel in de Rock&Roll sfeer te starten. Een idee wat zijn origine vindt uit de vraag naar een winkel, waar Rock&Roll kleding echt tastbaar en te zien was. Eén jaar na de opening van de winkel moest Femke helaas de deuren weer sluiten. Maar Femke gaf niet op, als de echte ondernemer die ze is kwam ze met een nieuw idee: Miss Bettie. Op haar site "missbettie.nl" verkoopt ze de "Miss Bettie Borreldoos". Een doos gevuld met gezelligheid, een lekker drankje en pittig Hapje.