Geupload bestand

De keuze van een locatie is natuurlijk allesbepalend bij bedrijfshuisvesting. Met een ligging direct aan de A1, is A1 Bedrijvenpark een etalage voor uw bedrijf. Naast de goede aansluiting op verschillende Europese transportroutes en een binnenhaven aan de IJssel beschikt de regio over voldoende arbeidspotentieel. Kavels op het bedrijvenpark zijn direct beschikbaar. Van 0,5 tot 15 hectare of meer. Onder meer de strategische ligging, de flexibele verkaveling en natuurlijk de Hanzestad Deventer maken A1 Bedrijvenpark Deventer een eersteklas vestigingslocatie. Dit geldt voor mkb-ondernemers met grootse ondernemersplannen en eveneens voor bedrijven in de logistiek of maakindustrie die ruimte nodig hebben. Een bedrijvenpark voor ondernemers die groot, groter, groots willen ondernemen. Moet het bijvoorbeeld een zichtlocatie zijn of is de oppervlakte van de kavel doorslaggevend? De verkaveling op het bedrijvenpark is flexibel, zodat het mogelijk is om maatwerk te bieden.

A1 Bedrijvenpark

Hoe het nu is...

Het A1 Bedrijvenpark Deventer is een volledig nieuw terrein. De belangrijkste troef is de ligging: direct aan de A1 met een eigen ontsluiting. Dit maakt het een schakelpunt tussen de belangrijke mainports Schiphol, Amsterdam en Rotterdam Europoort en Noord en Oost-Europa. Aan de A1 met 50.000 passerende auto’s per dag. Deventer biedt zo een strategische uitvalsbasis voor succesvol zakendoen in Europa.

Kavelgroottes zijn in overleg te bepalen. De zichtlocaties langs de A1 bieden tal van mogelijkheden aan ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.

Cijfers en meer

Speerpunt Direct aan de A1
Oppervlakte 56 ha
Milieucategorie 1-3.2
Bedrijven verkoop Gestart
Kavels Beperkt
Zichtlocaties aan A1 Ja
Watergebonden Beperkt

 

…in de Spotlight!

DAVO fulfilment services

‘We zochten naar een pand dat we konden huren, maar wel duurzaam en toekomstbestendig was. Omdat wij voor een groot aantal webshops de volledige logistiek verzorgen was een goede aanrijroute en voldoende werk- en opslagruimte van groot belang. Die combinatie van wensen vonden we op het A1 bedrijvenpark.

Ondernemer bevalt Ploeger goed in Deventer. 'De onderlinge verhoudingen en samenwerkingen met verschillende partijen is goed. MKB & DKW werken nauw samen, waardoor we als gelijkgestemden kunnen werken aan een gezamenlijk doel.'

Benieuwd naar zijn hele verhaal? Je leest het hier!

 

 

Team DSM

Team DSM is geen onbekende in Deventer. Met een internationaal team aan topatleten, specialisten, experts en wetenschappers kunnen we zelfs stellen dat zij Deventer internationaal op de kaart zetten. Daar hoort een representatieve omgeving bij, een goede aanrijdroute voor hun wagenpark en genoeg ruimte om alles onder één dak te brengen. Het gloednieuwe A1 bedrijvenpark bleek hiervoor de perfecte locatie. In gesprek met algemeen directeur van Team DSM: Iwan Spekenbrink.

‘Op A1 bedrijvenpark is alles nieuw en ingericht naar de maatstaven van deze tijd. Het is met recht een toekomstbestendig bedrijventerrein. Wij hadden hier bovendien de mogelijkheid om een pand te bouwen dat compleet zou voldoen aan onze wensen en verwachtingen. Dat is natuurlijk een enorme luxe, dat besef ik ook. Als ik nu op kantoor kom en zie dat alles en iedereen de ruimte heeft om zich te ontwikkelen, ben ik een tevreden man.’

Benieuwd naar zijn hele verhaal? Je leest het hier!

fotocredit: Team DSM

 

Typisch A1 Bedrijvenpark

Ondernemen is vooruitdenken. Een duidelijke visie hebben op de toekomst. Wat vraagt de markt en welke investeringen horen daarbij? Bedrijfshuisvesting is een strategische keuze, die moet passen als een jas. Voor succesvol ondernemen is energie nodig.
Op A1 Bedrijvenpark Deventer wordt gebruikgemaakt van duurzame energiebronnen zoals zon, wind en biomassa. Een volledig energieneutraal bedrijventerrein, dat is het doel. Dit vraagt om een slim energienetwerk, voorzien van de nieuwste technologieën. Voor elk bedrijf dat zich vestigt op A1 Bedrijvenpark Deventer ontwikkelen experts een eigen energieplan. Elk advies is een bouwsteen voor het complete energienetwerk, dat meegroeit met de bedrijven en het bedrijvenpark. Samen energie opwekken, leveren en verbruiken. Daar profiteren ondernemers en werknemers van. Want energiebewust en toekomstbestendig ondernemen betaalt zich terug.

Beschikbaarheid?

A1 Bedrijvenpark Deventer meet in totaal 129 hectare, waarvan er in april een bericht uit is gedaan voor geïnteresseerden van A1 Bedrijvenpark west. De uitgifte van in eerste instantie drie kavels verloopt via een pitchmethode. Het verkopen van kavels via de pitchmethode vraagt een zorgvuldige voorbereiding en dat kost tijd. 

Voor meer informatie over de kavels verwijzen wij graag naar Anníka van Loon | a.van.loon@deventer.nl

Toekomstprofiel

In 2030 is het A1 Bedrijvenpark Deventer volledig uitgegeven. Het is de bovenregionale topwerklocatie van Deventer. Het is een aantrekkelijke locatie voor bedrijven uit de logistieke sector. Daarnaast is het de plek waar duurzame maakbedrijven met lef hun bedrijf hebben gevestigd. De kavels zijn middelgroot tot groot. Door innovaties op het gebied van (lokale) opwek en opslag van energie/warmte wordt het energiezuinige profiel sterk geladen. De bedrijfspanden op het westelijk deel zijn niet alleen allemaal voorzien van zonnepanelen maar ook zoveel mogelijk circulair gebouwd en er is bewust met klimaatadaptatie rekening gehouden.

vd Valk

Contact

Bedrijvenloket gemeente Deventer: Theo van Raaij | gemeentelijk accountmanager | 06 – 51 69 60 23 | accountmanagement@deventer.nl